19.5. – 23.5. 2025
Telecí vývar s masem a celestýnskými nudlemi 0,20 l – 45,-
Hovězí guláš s carmen cibulí a houskovými knedlíky – 169,-
Pstruží filátko s bylinkovým máslem a vařeným bramborem, listový salát – 169,-
Šumavská bramboračka 0,20 l – 45,-
Kuřecí steak se smetanovo-hořčičnou omáčkou a smaženými hranolky – 169,-
Grilovaná bavorská klobása se zel. salátem, brambory pečenými na tálu a hořčicí – 169,-
Slepičí vývar s těstovinovou zavářkou 0,20 l – 45,-
Pštrosí vejce s bramborovou kaší a okurkovým salátem – 169,-
Hamburská hovězí pečeně s karlovarským knedlíkem – 169,-
Minestrone 0,20 l – 45,-
Plněné bramborové knedlíky uzeným masem s dušeným zelím a vídeňskou cibulkou – 169,-
Rizoto na srbský způsob sypané sýrem, nakládané okurky – 169,-
Houbový krém s bramborovou slámou 0,20 l – 45,-
Kuřecí stehno na rozmarýnu s divokou rýží – 169,-
Vepřová krkovička na černém pivě s americkým bramborem a česnekovou majonézou – 169,-